NIEUWS OVER DE BAZAAR NIEUWS OVER DE BAZAAR

Voor het financiële doel van de bazaar hebben we contact gehad met Plaatselijk Belang Minnertsga. Zij willen het hoekje bij Bakker Plat gaan inrichten. Daar zijn nog heel wat plannen voor en een bijdrage van de bazaar is dan natuurlijk heel welkom. We houden jullie op de hoogte.
Voorheen werd het financiële doel van de bazaar, wat georganiseerd werd door de Vrouwenverenigingen, meestal voor een kerkelijk doel gebruikt. Nu komt het initiatief voor het organiseren nog wel van uit de kerkelijke gemeenschap, maar als kerk willen we graag meer naar buiten treden zodat iedereen in het dorp mee kan doen. Zo kunnen we ook samen als dorp genieten van de resultaten die voortkomen uit de bazaar.

Gedurende de zomermaanden verder gaan de voorbereidingen door.
We gaan workshops en raadspelen voorbereiden, activiteiten voor de kinderen en een taartenbakwedstrijd. Er is ook een leuk evenement uit de oude doos.

Hebt u nog spullen voor de verkoop dan kan dit de hele zomer door ingeleverd worden bij  Johannes en Aukje.

De bazaarcommissie.