ALPHA CURSUS IN MINNERTSGA  ALPHA CURSUS IN MINNERTSGA 
Je hebt vast weleens gehoord van de Alpha-cursus. Dit is niet zo verwonderlijk omdat wereldwijd al ruim 24 miljoen mensen een Alpha-cursus hebben gevolgd. Ook in Friesland worden er al geruime tijd Alpha Cursussen gegeven.  
Wat is er zo interessant aan de Alpha-cursus?  
De Alpha-cursus is meer dan een vrijblijvende kennismaking of hernieuwde kennismaking met het christelijk geloof. Je ontdekt niet alleen heel veel meer over het christelijk geloof, maar het gaat ook over de ontmoeting met anderen, verbinding zoeken en het ontwikkelen van hechte relaties.  
Deelnemers zitten vaak met vragen, hebben soms heel eigen ideeën of hebben zelfs twijfels over het geloof. De Alpha-cursus probeert mensen daarom mee te nemen in datgene wat de Bijbel ons over geloof te zeggen heeft.  
Bij de Alpha-cursus komen de deelnemers gedurende 12 weken iedere week samen in een ontspannen huiselijke gezellige sfeer. Iedere week wordt één van de in totaal 12 onderwerpen van de Alpha-cursus besproken. Tijdens de cursusavond is er tijd voor koffie of thee en wordt een korte aansprekende lezing gegeven over het onderwerp. Aansluitend is er gelegenheid daarover verder te praten onder leiding van een gespreksleider. Alle deelnemers krijgen een werkboek, waarmee je voorafgaand aan de cursusavond alvast iets over het onderwerp kunt lezen en waarin je tijdens de cursus ook aantekening kunt maken. 
Voor meer informatie zie ook de website: www.alpha-cursus.nl 
De cursus is bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar.  
De cursus wordt wekelijks gehouden.  
De cursus zal worden gegeven op zondagavond, maandagavond of donderdagavond. 
De leiding is handen van Meindert & Ankie Keizer uit Menaldum. 
Deelnemers kunnen zich opgeven bij Wally Joostema 
 
terug