Verzamel postzegels, kaarten en ander materiaal Verzamel postzegels, kaarten en ander materiaal
Ook in 2018 zijn er weer dozen vol postzegels en ansicht- en geboortekaarten ingezameld in plaatselijke gemeenten. Na sortering is dit verkocht op beurzen en aan handelaren. De opbrengst hiervan - bestemd voor Kerk in Actie en de GZB - was maar liefst € 28.969! Doet uw gemeente ook mee met deze inzamelingsacties? Hartelijk dank voor uw inzet! Wellicht goed om te weten dat ook andere verzamelingen welkom zijn, bijvoorbeeld oude mobiele telefoons, lege toners en cartridges, munten, modelautootjes, speldjes en oud speelgoed. Kijk voor meer informatie, bijvoorbeeld over het opstarten van een inzamelingsactie, op kerkinactie.nl/inzamelingsacties.