Uitnodiging   Uitnodiging

St. Martinustsjerke van de Protestantse gemeente te Tzummarum-Firdgum
Adres: Tsjerkepaed 1, Tzummarum
Zie ook http://tzummarum-firdgum.protestantsekerk.net
In de nabijheid van de kerk is volop parkeergelegenheid.

Voorzieningen tijdens de kerkdienst:
Tijdens de gehele dienst is er opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Voor kinderen van 4-12 jaar is er kindernevendienst tijdens een deel van de dienst.

Wij nodigen u van harte uit voor de kerkdienst ter gelegenheid van de uitzending van Henk en Anne-Mieke Spaan als uitgezonden medewerkers van Kerk in Actie naar de Presbyteriaanse Kerk in Rwanda.
De viering zal plaatsvinden op Zondag 24 juni 2018 om 14.00 uur in St. Martinustsjerke van de Protestantse gemeente te Tzummarum-Firdgum. De dienst zal geleid worden door ds. Jaap van der Windt.
Na de dienst is er gelegenheid Henk en Anne-Mieke de hand te schudden en koffie of thee te drinken.
Voor mensen die van ver komen is er vóór en ná de dienst ontvangst met koffie of thee. Wilt u uw aanwezigheid doorgeven aan mevrouw Antje. Van harte welkom en graag tot ziens op 24 juni a.s.

Namens Classis Franeker,
Ds. Jaap van der Windt, preses