Vakantieplanning Vakantieplanning

Vakantieplanning  van ds. Lindenboom en kerkelijk werker mw. T. Bloem.

 

Mw. T. Bloem is met vakantie in week 29 t/m 32

Ds. Lindenboom heeft vakantie van week 30 t/m 33

 

In de periode van 20 juli t/m 9 aug. 2020 kunt u  voor dringende zaken contact opnemen met uw wijkouderling en of de scriba. De scriba is telefonisch bereikbaar onder 06-45 87 86 07.

 
KERKDIENSTEN IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS KERKDIENSTEN IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS
                                                         
In de afgelopen tijd zijn we weer voorzichtig met kerkdiensten begonnen. Daar zijn we zeer dankbaar voor en blij om. Zo kunnen we elkaar weer ontmoeten rond de bijbel en elkaar zo ontmoeten ook al is dat op enige afstand. Tot nu was het nog niet toegestaan om diensten te houden, waarin we mochten zingen. Vorige week is vanuit de classis Fryslân een mail verstuurd, met daarin een rekenmodel om te kijken of wij met het maximum aantal mensen op 1,5 meter in de kerk zouden mogen zingen als gemeente. Daar kwam uit, dat wij in de groene zone staan en dus mogen zingen. Graag willen wij dit langzamerhand aanpakken om weer te gaan doen. Wel zal er geventileerd moeten worden tijdens de dienst. 

De algemene stelregels blijven staan:
- houdt 1,5 meter afstand
- ontsmet je handen
- bij verkoudheid of koorts blijf thuis
en daarnaast de regels in de kerk: 
- de toiletten zijn alleen voor nood te gebruiken
- neem je jas mee de kerk in
- volg de aanwijzingen, die de betreffende mensen geven, op
- loop zo ver mogelijk naar voren 
- gezinnen mogen bij elkaar zitten
- opgeven is verplicht  (06-39866952: bellen en inspreken, naam en aantal mensen of whatsappen; of via de mail: pkn.msga@gmail.com) (dit in verband met mocht iemand toch klachten krijgen)
- mocht je klachten krijgen, meld dit dan bij de voorzitter (P. Haagsma) of de scriba (R. de Vries)

De kerkenraad

                                          
lees meer »
 
Nieuws van Boukje Fokkema Nieuws van Boukje Fokkema
lees meer »
 
OPROEP  KOOR                            OPROEP  KOOR                           
lees meer »
 
PKN MINNERTSGA WHATSAPPGROEP PKN MINNERTSGA WHATSAPPGROEP
Wij willen graag een whatsappgroep starten, waarin we iedere week een bemoediging sturen, lied of op een andere manier verbinding zoeken. De beheerders kunnen berichten sturen en er kan verder niet gereageerd worden. Zo kunnen we ook via deze weg met elkaar verbonden blijven. Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep: https://chat.whatsapp.com/DcVzeeWGnTa6l2pkZj9JFV.Of stuur een berichtje naar Tsjikke Bloem of Tjerkl: 0654976885
 
De diaconie wil de volgende collecte onder uw aandacht brengen.  De diaconie wil de volgende collecte onder uw aandacht brengen. 

Kerken staan wereldwijd op tegen corona 

Het coronavirus grijpt wereldwijd om zich heen. Ook op plekken waar nauwelijks zorg is. Een ramp van ongekende omvang dreigt te ontstaan in veel landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Lokale kerken staan op om erger te voorkomen.

 

lees meer »
 
Bloemengroet

Bloemengroet
lees meer »