Deelstation in Minnertsga

Om deze mensen te helpen op moeilijke dagen zijn er Deelstations opgericht in de gemeente Waadhoeke, een initiatief vanuit Connexa en IDO Waadhoeke.

De Diaconie van de Protestante gemeente Minnertsga is er voor mensen in nood en om hen te helpen. Daarom starten wij in februari ook een Deelstation op de oprit van Familie Zijlstra op de Hermanawei 46 in Minnertsga.

Een Deelstation is een kast met levensmiddelen voor iedereen, maar hoofdzakelijk voor mensen die financieel niet altijd de middelen hebben om iets extra’s te kopen. Je kunt dan denken aan houdbare producten, conserven, pasta maar ook hygiëneproducten en luiers. Het Deelstation, de kast, wordt gevuld door een ieder die iets over heeft.

Graag willen we vragen of u en jullie ons willen helpen dit Deelstation in Minnertsga op de Hermanawei 46 goed gevuld te laten blijven, zodat degene die het nodig hebben hier terecht kunnen. Want wat is het dan fijn dat deze Deelstations er zijn en zij die het nodig hebben op deze initiatieven kunnen rekenen.

Alvast hartelijk dank!