« vorige  |  september 2021  |  volgende »

Maandag 20 september 2021 Redactievergadering
Locatie: bij H. Andringa
Tijdstip: 20.00 uur

Zondag 26 september 2021 Zangdienst
Locatie: Meinardskerk
Tijdstip: 19.30 uur

Zondag 26 september 2021 Kerkdienst
Locatie: Meinardskerk
Tijdstip: 9.15 uur

Voorganger:                                                    Ds. J. Lindeboom
Collecten:                                                       Diaconie en Pastoraal Werk
Extra collecte:                                                 Kerk
De paaskaars wordt aangestoken door:             Femke
Er is Kinderkerk

Woensdag 29 september 2021 Activiteit 65+
Locatie: MFA "de Doarpsfinne
Tijdstip: 15:00 uur
Prijs: Bij de uitgang een eigen bijdrage

Door de coronapandemie  kon het ouderen reisje dit jaar weer niet door gaan. Nu er wat meer versoepelingen zijn wil de Diaconie alle 65+ers uitnodigen voor een gezellige middag in  MFA “de Doarpsfinne”, op woensdag 29 september a.s. We proberen zoveel mogelijk de dan geldende coronamaatregelen te volgen.
We verwachten u om 15.00 uur voor koffie/thee met wat lekkers, dan een borrel en een warme maaltijd als afsluiter.
Medewerking wordt verleend door het muziekensemble van muziekschool Seewyn.
En “Minnertsga vroeger” heeft nieuw materiaal gekregen over de herbouw van de kerk na de brand. Dat willen ze graag aan u laten zien.
De leden van de Diaconie komen de 65+ers persoonlijk vragen of zij er bij willen zijn.
Als u nog geen 65 jaar bent en het gezellig vindt om er ook bij te zijn kunt u zich vóór 22 september a.s. opgeven bij Sjoerd