Vakantieplanning Vakantieplanning

Vakantieplanning  van ds. Lindenboom en kerkelijk werker mw. T. Bloem.

 

Mw. T. Bloem is met vakantie in week 29 t/m 32

Ds. Lindenboom heeft vakantie van week 30 t/m 33

 

In de periode van 20 juli t/m 9 aug. 2020 kunt u  voor dringende zaken contact opnemen met uw wijkouderling en of de scriba. De scriba is telefonisch bereikbaar onder 06-45 87 86 07.

 
KERKDIENSTEN IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS KERKDIENSTEN IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS
Sinds 15 maart zijn er geen diensten met gemeenteleden  meer geweest in de kerk, behalve dan uitvaartsamenkomsten, waarbij een maximum van 30 personen was gesteld. Via de persconferenties met de minister-president hebben we gehoord, dat vanaf 1 juli, onder bepaalde voorwaarden, diensten gehouden mogen worden tot een maximum van 100 personen mits dit in het gebouw kan. Deze diensten staan hiervoor al in het kerkblad vermeld: 5 en 19 juli en 2, 16 en 30 augustus. In de maand augustus wordt bekeken hoe het vanaf september verder kan. Ook de hele maand augustus is om de 2 weken, omdat Tsjerkenijs niet eerder dan in september verschijnt en de vakanties er tussen vallen. We hadden het graag anders gezien, maar voor de veiligheid voor een ieder moeten we het helaas nu eerst zo doen.

 
lees meer »
 
Nieuws van Boukje Fokkema Nieuws van Boukje Fokkema
lees meer »
 
OPROEP  KOOR                            OPROEP  KOOR                           
lees meer »
 
PKN MINNERTSGA WHATSAPPGROEP PKN MINNERTSGA WHATSAPPGROEP
Wij willen graag een whatsappgroep starten, waarin we iedere week een bemoediging sturen, lied of op een andere manier verbinding zoeken. De beheerders kunnen berichten sturen en er kan verder niet gereageerd worden. Zo kunnen we ook via deze weg met elkaar verbonden blijven. Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep: https://chat.whatsapp.com/DcVzeeWGnTa6l2pkZj9JFV.Of stuur een berichtje naar Tsjikke Bloem of Tjerkl: 0654976885
 
De diaconie wil de volgende collecte onder uw aandacht brengen.  De diaconie wil de volgende collecte onder uw aandacht brengen. 

Kerken staan wereldwijd op tegen corona 

Het coronavirus grijpt wereldwijd om zich heen. Ook op plekken waar nauwelijks zorg is. Een ramp van ongekende omvang dreigt te ontstaan in veel landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Lokale kerken staan op om erger te voorkomen.

 

lees meer »
 
Bloemengroet

Bloemengroet
lees meer »