OPROEP: Wie helpt mij schrijven?

OPROEP: Wie helpt mij schrijven?
lees meer »
 
Gedicht slachtoffers coronaramp India en Nepal Gedicht slachtoffers coronaramp India en Nepal
klik hier voor de video
 
KERKDIENSTEN KERKDIENSTEN
De kerkenraad heeft het onderstaande besluit genomen uit verantwoordelijkheid voor en aan de gemeente, met een beroep op  ieders verantwoordelijkheid naar elkaar, om je hieraan te houden. We hopen en bidden dat we na de zomer weer wat gewoner mogen en kunnen leven door onder andere de vaccinaties. Dit alles uiteraard onder  voorbehoud van hoe het allemaal verder zal gaan met COVID-19.  Mocht er meer mogelijk zijn dan laten we dat zo snel mogelijk horen. Hier alles nog even overzichtelijk op een rijtje:

 
lees meer »
 
DE KLOK

DE KLOK

Afgelopen maandag 8 maart is begonnen met de restauratie van luidinstallatie van onze klok. Met een grote kraan is de nieuwe ophanging van de klok door een luidgat naar binnen gebracht.

De komende 3 maanden zal het uurwerk en de klok nog op elkaar worden afgesteld. Ook moet de ophanging nog, zoals de deskundigen zeggen, “acclimatiseren” en daarom zal de klok nog niet dagelijks te horen zijn.
De klok mag de komende tijd daarom alleen op de zondagmorgen en bij begrafenissen luiden.


 
GEBREIDE SOKKEN

GEBREIDE SOKKEN
lees meer »
 
Collectes Collectes
Nu de diensten in de kerk door weinig mensen bezocht kunnen worden, is er geen collecte voor hen die meeluisteren. Toch vragen wij een ieder om wel iets van collecte te doen voor de diaconie en voor de kerk. Dit kunt u overmaken op NL93RABO 0119300427 t.n.v. diaconie Minnertsga en op NL89RABO  0342600222 t.n.v. protestantse Kerk Minnertsga en op
NL44RABO 03426560599 t.n.v. de zendings- en evangelisatiecommisie Minnertsga.
Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd om het werk voor de kerk in Minnertsga door te mogen zetten.
 
 
Oud ijzer  inzameling Oud ijzer  inzameling

Wij willen graag iedereen bedanken die ons geholpen heeft bij het inzamelen van oud ijzer. Door uw hulp hebben we weer een mooi bedrag bij elkaar verzameld van maar liefst € 1.892,10. Hier kunnen we weer leuke activiteiten van doen. Heel erg bedankt!! 
Heeft u nog oud ijzer de container staat er nog, bij Vrieswijk op het terrein. 
Bedankt!!! 
 
Namens Club Minnertsga.  
 
 
Bloemengroet

Bloemengroet
lees meer »